La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Toni Hill

Nascut a Barcelona el 1966. És llicenciat en psicologia.Treballa com a traductor literari i col·labora en diversos àmbits editorials. 
Al 2011 va publicar la seva primera novel·la El verano de los juguetes muertos (DeBolsillo), que s'ha publicat en una vintena de països. La van seguir Los buenos suicidas (DeBolsillo, 2012) i Los amantes de hiroshima (DeBolsillo 2014) que van completar la trilogia protagonitzada per l'inspector Héctor Salgado.
 
Al 2016 publica Los ángeles de hielo (Grijalbo) amb elements gòtics, i dos anys més tard Tigres de cristal (Grijalbo, 2018), suspens psicològic ambientat a la Barcelona perifèrica, i que va guanyar el Premi Novelpol 2019 (ex aequo), el Premi Tormo Negro-Masfarné 2019, el Galardón a la Mejor Novela Negra del 2018 per la revista digital Llegir en cas d'incendi, i a més, va ser escollida com una de les cinc millors novel·les negres de l'any 2018 pels crítics de La Vanguardia. En 2021, publica L'obscur adeu de Teresa Lanza (Rosa dels vents); El oscuro adiós de Teresa Lanza (Grijalbo), una novel·la de suspens addictiu.