La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Ken Follett.


Va nèixer a Cardiff, Gales i va viure allí fins que la família es va mudar a Londres deu anys després. Els seus pares, cristians devots, li van prohibir veure pel·lícules i televisió i va desarrotllar un gran interès per la lectura, però va ser un estudiant molt normal fins que va arribar a l'adolescència. Al 1967 va anar a la University College of London, on va estudiar filosofia i es va veure involucrat en polítiques esquerranes. Es va casar amb la seva primera muller, Mary al 1968.
Després de la seva graduació (1970) va fer un curs de post-grau de periodisme de tres mesos i se'n va anar a treballar com a reporter aprenent a Cardiff, al South Wales Echo. Després de tres anys a Cardiff, va tornar a Londres com a reporter d'assignació general per al Evening Standard. Però trobava el treball poc desafiant i va deixar el periodisme per la publicació i es va convertir, al final dels anys 70, en subdirector de gestió de Llibres Everest.
Follett també va començar a escriure llibres de ficció com a hobby. L'èxit va venir gradualment, primer per la publicació de La ista de las tormentas (1978), que el va fer tant ric com internacionalment famós. Cada una de les següents novel·les de Follett també s'han convertit en best-sellers, i un gran nombre també han estat adaptades a la gran pantalla.
A finals dels anys setanta al 1982 es casa per segona vegada amb Barbara Follett, una funcionaria Laborista. Ella va ser elegida com a membre del Parlament al 1997, representant a Stevenage, i va ser re-elegida al 2001. Ken Follett és també un prominent partidari dels Laboristes.
La seva bibliografia és molt extensa i passa per diverses fases: una gran bibliografia en thriller, després va escriure'n unes quantes històriques, on destaca Els pilars de la Terra i en els últims temps n'ha escrit també alguns situats en l'època actual i on l'alta tecnologia és l'argument principal.
18 anys després dels Pilars de la Terra, Follett publica Un mon sense fi, com a continuació d'aquesta, i després la va seguir Una columna de foc, que va tancar la trilogia.

La Caiguda dels Gegants, L'hivern del món i El Llindar de L'eternitat, són els tres llibres que formen la trilogia The Century

Amb Nunca (2021), l'autor es va inspirat en els errors que van provocar la primera Guerra Mundial per crear uns fets que podrien portar a la humanitat a provocar de nou una guerra mundial, aquest cop però, molt més greu, ja que seria nuclear.